Sjaals met een digitale print

Happy Lona importeert sjaals van fijne wol en zijde uit India. De ontwerpen worden specifiek uitgezocht op hun artistieke uitstraling en kleurcombinaties. Zo wordt de sjaal meer dan een gewone sjaal, het is een sieraad voor jezelf of een decoratief element in je huis. Het zal niet de eerste keer zijn dat deze sjaals worden ingelijst om aan de muur te hangen.

 

De Happy Lona sjaals van wol en zijde worden geweven in een weverij in Kasjmir, waar zowel mannen als vrouwen werken, er wordt gezorgd voor een schone en gezonde werkomgeving en de werknemers krijgen eerlijke lonen.

Na het weven van de wol en zijde tot een fijne dunne stof, wordt deze gecontroleerd op weeffouten, daarna worden de sjaals gelijmd op platen en kunnen ze geprint worden. Na het printen worden de sjaals gewassen, gestreken en gecheckt op printfouten, als laatste worden de labels erin gestikt. 

 

Handgeschilderde sjaals 

In 2023 zijn we gestart met een collectie handgeschilderde sjaals! Een mooi contrast met de digitaal geprinte sjaals.

De handgeschilderde sjaals kenmerken zich door eenvoudige vormen en een paar kleuren. De stof wordt eerst gespannen, daarna wordt het ontwerp erop geschilderd en dan wordt per kleur de stof met de hand beschilderd.

Alle handgeschilderde sjaals zijn van 100% wol.